Lägesrapport

Ja då var årets musiklista äntligen klar. Hoppas ni hittat något intressant som ni kan glädja eller förbanna er över. Nu kan jag äntligen lämna 2008 bakom mig och blicka framåt. Just nu är det mycket M.Ward, Black Lips och Mirah i lurarna.
Det händer mycket men ändå lite i mitt liv just nu. Mycket i skolan. Tre parallella projekt att ro i hamn inom loppet av två veckor. Sen, när det är över och efterverkningarna och utbrändheten kommer över mig behöver jag ta semester. Kanske både besöka Kalmar och Skåneland...Socialisera lite, chilla ganska mycket. Två saker det blivit lite mindre av den senaste tiden.



Såg precis Watchmen (herregud, kommer ju inte ihåg när jag var på bio senast!). Helt klart en sevärd rulle med brutalt grymma actionscener (gåshud!), härlig Noir-känsla och en del spännande karaktärer. Men precis som i Will Smith-rullen Hancock saknade jag här en röd tråd i berättandet. Watchmen ville vara så mycket, men blev lite för grötig och ofokuserad på det stora hela.
Tokhångla med Malin Åkerman? Ja tack!

3 åttaarmade ljusstakar av 5 möjliga

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad härligt att du verkar ha mycket att göra precis som jag. Dessutom verkar det finnas en chans att få se dig hemma vad det lider. Du kanske ska komma upp till Fjätervålen v 15 och åka lite bräda som avkoppling.



Puss o Kram Mamsen

2009-03-23 @ 13:46:20
Postat av: Anonym

är det en eller flera som har bloggen?

2009-03-23 @ 14:25:24
URL: http://egocentrisk.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ingen röd tråd?!?! En och en halv timme gick ju åt till att berätta historien bakom. Länge sedan jag gick från en bio med en känsla av att jag nästan visste för mycket. Ett krig är på g. Ge dom en gemensam fiende. Ta daa! Röd linje

2009-03-23 @ 18:34:52
Postat av: Anonym

Ingen röd tråd?!?! En och en halv timme gick ju åt till att berätta historien bakom. Länge sedan jag gick från en bio med en känsla av att jag nästan visste för mycket. Ett krig är på g. Ge dom en gemensam fiende. Ta daa! Röd tråd

2009-03-23 @ 18:35:23
Postat av: Ramne

Jag håller med föregående talare om att är det något man inte kan klaga på om den här filmen så är det storyn.

Kanske lite smått långsam i sitt berättande från o till, men jag är ganska övertygad om att den kommer "växa" nästa gång man ser den.



Och Johan... jämföra den med Hancock? wtf?

2009-03-23 @ 20:26:11
Postat av: Blomborg

Det är en person som har bloggen. Moi.



Problemet var kanske att den inte bara hade en röd tråd, utan många trådar. Trådar som kändes lite för långa och som fick mig att ofta undra vad filmen egentligen handlade om. Av vad jag hört har Zack Snyder försökt avbilda serien så noggrant som möjligt och mer eller mindre försökt få med varje bildruta. Kanske hade historien blivit mer intressant och mer anpassad för filmformatet om man valt bort vissa delar.

2009-03-23 @ 20:48:07
Postat av: Blomborg

När jag såg Watchmen fick jag ibland precis samma känsla som när jag såg Hancock. Hancock pendlade ju mellan olika genrer hej vilt och till slut visste jag inte om jag skulle klassa den som drama, komedi eller adction.

2009-03-23 @ 21:21:19
URL: http://blomborg.blogg.se/
Postat av: jokke

Men gör det så enkelt att du skiter i att klassa den.

2009-03-23 @ 22:27:23
URL: http://supervovven.blogg.se/
Postat av: Eric Herlin

Hej! Ett tips är att se den animerade serien, där alla 12 seriedelarna har fått lite rörelser och en berättarröst. Den var riktigt bra enligt min åsikt.

avsnitten är ungefär 20 min långa.

2009-03-24 @ 16:11:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0