Förgyller er tisdag med lite dans

HÄR

(tack Sanna)

Knäckebrödsdansen!


Två doser glädje

Passion PIt



Buss åt fel håll

Jag gillar verkligen inte att komma hem så här sent/tidigt, vara jättehungrig och veta att jag kommer fucka upp min dygnsrytm. Men hey! Snart stiger solen upp bakom berget utanför mitt fönster. Ingen ångest, whatsoevah.

Godnatt (med havregrynsgröt i munnen)

Ojojoj!

Stefan knackar på dörren till mitt rum. Han sticker in huvudet och säger: "Nu finns det FEM stycken tv-apparater nere i soprummet. Ring polarna, samla ihop basebollträn, dra hit massa sommarklädda tjejer i kortkort kjolar och bara gör något av det. Bara gör något av det", och så stänger han dörren.

Det finns onekligen mycket potential i detta! Måste bara fixa en filmkamera och lite folk.

New friends and numbers

Att grilla på en klippa i Stockholm med massa Piteåmänniskor är något jag VERKLIGEN kan rekomendera.










Skenet bedrar



Vid en första anblick kan denna scarf se väldigt oskuldsfull ut, men det är FEL FEL FEL!

Det är en SLAMPSCARF! Den har legat med ALLA! ja, till och med han den där.

Johan hjärta Phoenix

Franska Phoenix kommande platta Wolfgang Amadeus växer och växer och har nu växt till en rakt igenom starkt skinande pärla, en pärla som skiner starkare än något annat på musikfronten just nu. Det är ett album som understryker det som jag så många gånger tidigare bestämt har hävdat: Phoenix är BÄST på att skapa musik som man blir kär i, som man blir kär till. 2006 förgyllde dom min sommar med It's Never been Like That, ett av de bästa sommaralbum världen skådat, om inte det allra bästa. Snart är det sommar och på måndag släpps Wolfgang Amadeus. Tajmingen kunde inte varit bättre.

pingisochchokladbollarpåhyperisland

Sweet-NESS


PURE MAGIC!

Team Ico, de japanska spelgudarna som gav oss inovativa Ico och Shadow of the Colossus, håller just nu på med ett stort kommande projekt till Playstation 3. Nu har en 1 år gammal trailer från det projektet läckt ut på internet. Team Ico har bekräftat att trailern är äkta, och även om spelet inte ser likadant ut idag så är detta en demonstration av vad vi kan förvänta oss.

Jag faller handlöst. Blir tokförälskad, igen. Nästan lite tårögd. Det är spel som detta som får mig att verkligen vilja börja spela på riktigt igen (jag har ju knappt spelat något alls det senaste halvåret).

Se den!

Project TRICO

Knivmord

känner jag för att utföra på den som snott min gympapåse. Lämnade kvar den under mitt skrivbord i skolan igårkväll, men imorse var den helt försvunnen. I denna påse fanns saker ursprungligen värda över 1300 kr, t ex ett par exklusiva surfshorts från Santa Monica, mina kära Foo Fighters-tröja och mitt enda par löparskor. Städerskan brukar lägga undan saker som ligger på golvet, men då brukar dom finnas att hämta i förrådet. Men ingenting där.
Så, vem VARE!? Vem FAN snor egentligen en svettig gympapåse!!!???
Pallar verkligen inte att bli av med fler saker. Jag har varken tid eller pengar till det...

Läs rubriken igen




En fullkomligt lysande låt

Neko Case - People Got A Lotta Nerve

Biff

Efter årets hittills tyngsta gympass (Nicolai(tysken) hade ett nytt pass inspirerat av någon gammal flimrig tysk Arnold-rulle han ville testa) ställde jag mig framför spegeln i duschrummet, tog ett djupt andetag, putade med rumpan och skrek "BAAAANZAAAAAIIIIII". Då såg jag ut som något i denna stilen:

Hem ljuva hem

Jag skulle vilja ta tillfälle i akt och tacka alla er underbara människor där hemma, tacka för en helt fantastisk helg med bra musik, mumsmumsmat, lite dans och många livsberikande skratt!










Förpackningsdesign när den är som bäst

Japansk bananjuice (självklart, självklart)

Stadskampen (sponsrad av Google Analytics)

Det är väldigt intressant att ha överblick över er bloggbesökare. Vart ni kommer ifrån, hur länge ni är inne på bloggen, hur ni hittade hit osv.

Tänkte jag skulle bjuda er på statistik över hur många gånger din stad besökt min blogg, och samtidigt avlossa startskottet för en liten tävling. Den stad eller ort som besökt blomborg.blogg.se flest gånger under en månad ska få något pris. Kanske i form av en bakad kaka, ett besök av mig personligen eller något annat smarrigt.

Upp till kamp!

Stadskampen igår:


Stadskampen sedan starten i början av mars:







Det finns vackrare saker att kolla på än folk som äter


Historien om hur 6 bröst hamnade på ett kylslåp i Gröndal

Det Vita Helvetets(tm) kylskåp har sedan jag flyttade in mest varit en plats för urklippta tidningsnotiser, saker som Robert vill att vi andra i kollektivet ska uppmärksamma eller som han själv vill bli påmind om. Det handlar oftast om visdomsord eller enligt DN fina skivrecensioner. För ett tag sedan började jag bidra till stacken, då med ett tips om filmen Alien Raiders som verkade oerhört spännande, även om gubbarna aldrig någonsin skulle se filmen...

I somras, under mitt livs 3 varmaste nätter vandrade jag, Eric och Jim fram och tillbaka längs Las Vegas strip. Längs vägen stod mexikanare och lönnfeta amerikanare och delade ut "tits and ass"-beprydda vitskort till strippklubbar och gud vet vad...
Jag samlade på mig ett hundratals med allehanda nakna och alldeles för storbystade kvinnor, med tanken "fan, de här kommer jag kunna använda till något i framtiden" i bakhuvudet.

Nu har tre av dom äntligen kommit till användning, som kylskåpsprydnad i Det Vita Helvetet. Från början satt ett 30-tal uppe, men jag och gubbarna beslöt snabbt att vi skulle plocka bort en var tills det bara fanns tre kvar. En urvalsprocess med livliga diskussioner som resulterade i att vi bland annat gjorde oss av med min favorit Amber.
Men men...April är i allafall lite spännande...



I want to do someone with that hairdo


Diskmaskin, installerad. Tv, slagen.

Robert installerade den på 5 minuter. Jag och Stefan bar ner den gamla till soprummet. Väl där hittar vi en tv. Jag säger till Stefan: "Fan, jag har alltid haft en dröm om att få banka skiten ur en tv med ett basebollträ". Stefan rotar lite bland bråtet bredvid och drar upp ett dammsugarrör. "Varsågod" säger han and hands it over. Vi stänger dörren, jag sätter på Paint It Black (nej, inte låten) i hörlurarna (måste ju komma i rätt stämning), sen går jag loss. En sisådär 8 slag. Stefan testar lite han också. Med tv:n händer inte så mycket, förutom ett hål i dess ovansida. Ett basebollträ hade nog gett bättre effekt. Men adrenalinet pumpar. Sen går går vi upp igen. Stefan till sig, jag till mig. Jag vet inte vad Stefan gör, men jag dricker té.


Why are we left out!?

När jag och mina Erickar stannade till i Nice under vår eurotrip 2006 hittade vi en Cola vid namn Coca-Cola Black. Black var 25 cl cola + kaffe. Världens snyggaste förpackning och sjukt god. Varför hittade den aldrig hit!? Precis likadant är det nu när Coca-Cola lanserar sin sommarkollektion. Only in USA=( WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY?



Diskmaskin, liggandes

Så ligger den där, på den vita mattan i det vita vardagsrummet i det vita helvetet, tills vidare.


Två till dom som skrattat för lite idag eller som vill skratta mer

Jag tillhör den förstnämnda gruppen och kan verkligen inte sluta...HAHAHA...HAHA...HA...ja ni förstår.

Den blir bara bättre och bättre


Kan vara det sötaste jag sett!!!

And now... at last - Sonya!!!!(slow loris) from Dmitry Sergeyev on Vimeo.


Diskmaskin, ny

När boysen i Det vita helvetet(tm) köper en ny diskmaskin är den givetvis...vit.


Best new shit!

Två helt jävla fantastiska rockplattor. Check 'em out!

Brakes - Don't Take Me To Space (Man)


The Thermals - We Were Sick

Fia med knuff

Hämndens spel. Den perfekta sympiosen av taktik och tur. Som ett Risk i miniformat. För 4-åringar såväl som gamla pensionärer. Sen att jag kom sist behöver vi inte diskutera här.


Miche

Miche är ett bröd som härstammar från Frankrike som enligt Robert endast går att införskaffa på NK (Robert handlar bara på NK). I det vita helvetet här på Gröndalsvägen 112 knarkas det Miche, speciellt till pasta, lax och diverse såser. Ända sedan Robert introducerade mig förra året har jag varit hooked. Endast gjort på vetemjöl, gäst, vatten, salt. Så fluffigt, så krispigt. Det bara smälter i munnen.
Miche är världens godaste ljusa bröd. Punkt.





Penthousefrulle


Disträ

För några månader sedan tappade jag mitt SL-kort på fyllan, för någon månad sedan tappade jag plånboken på t-banan, för några veckor sedan stängde jag in bilnyckeln i bilen, i förrgår drog jag ner datorn i golvet och i dag drog jag ner hårddisken i golvet.

Bra 

2

Lördagens utekväll var fulländad på många sätt. Aldrig tidigare har jag kommit hem från fyllan med två gratisskivor i väskan. Och så kompleterar dom ju varandra som nybakta bullar och mjölk.

RSS 2.0