Jag är inte bitter. Jag ville bara dansa.

Det finns en klubb på Marie Laveau som heter Bangers & Mash. Det kan vara VÄRLDENS ÄMSTA JÄVLA KLUBB. Efter att nu har varit där för tredje gången skulle jag faktiskt våga påstå att Vallen i Kalmar är bättre. Det är ingen liten förolämpning.

På pappret är den dock klockren. På Marie Laveaus hemsida står det:
"Tanken är att erbjuda den bästa brittiska popmusiken från 60-talet tills idag med hjälp av de bästa DJs som finns att tillgå inom genren. Brittpopen blandas med soul, mod, och viss amerikansk och svensk rockmusik, allt valt med kärlek och fingertopskänsla."

Det borde stå: "Tanken är att bjuda den tråkigaste musiken från 60-talet tills idag med hjälp av de sämsta DJs som finns att tillgå inom genren. Den sämsta av Brittpopen blandas med ingen soul överhuvudtaget och musik från några andra genrer som ingen jävel känner till eller gillar att dansa till, allt valt med total frånvaro och okunnighet för hur man ska kunna få folk at dansa".

På ett dansgolv ska man...somna...nej just fan...man ska ju...DANSA!
SPELA MUSIK MAN KAN DANSA TILL DÅ FÖRIHELVETE!
Man brukar ju vanligtvis kunna dansa till brittpop, soul och amerikansk/svensk rockmusik, till och med mycket väl. Men på Bangers & Mash spelas fanimig inget man känner igen. Och inget man överhuvudtaget blir sugen att röra höfterna till. Andra verjar ju hålla med. Röjet på dansgolvet är obefintligt. Och ikväll stod ju ändå Familjen bakom mixerbordet. PINSAMT!

Hoppars Bangers & Mash dör en snabb men ändå plågsam död. För där finns fan inget gott att hämta överhuvudtaget. Överskattad jävla skitklubb. Lämna plats åt något annat istället.

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0