Experience Technology 08: Finished

I fredags ställde min grupp ut vårat projekt (Captain Flow) tillsammans med ett 20-tal andra prototyper. Allmänheten och folk från branschen var där och minglade runt tillsammans med Digital Media 10 Stockholm/ Karlskrona. Blev så oerhört imponerad av alla gruppers slutresultat. Riktigt grymma grejer och mycket hårt arbete bakom!

Från början var det tänkt att vi skulle kunna måla i 3D i ett 3D-rum med våran Wii-mote (dvs att man skulle kunna måla med vår hemmagjorda sprayburk i luften och att resultatet skulel visas i ett program på datorn). Tyvärr stötte vår programerare Max på problem på vägen och vi fick banta vårat upplägg. I den färdiga prototypen kunde man endast tilta sprayflaskan i olika vinklar (ungefär som en joystick) för att styra en pensel/prick på en projektorduk. Man kunde byta färg och ändra storlek på penseln. När man väl var färdig med sitt ritande fick man se sitt konstverk snurrandes i 3D. Det hela var faktiskt riktigt roligt och man skulle kunna säga att vi skapade en helt ny konstform.

HÄR i vårat dynamiska webbgalleri finns alla konstverk från fredagen (notera mitt försök att rita jesus med julgran (bilden längst upp till höger på första sidan)).

Om ni vill läsa mer om projektet kan ni gå in på www.captainflow.com

Vår porriga monter


Ni ser ju hur förtrollad och koncentrerad man blir när man ritar, sittandes dessutom.


Karin in action.


Visitkorten jag designade och den bastanta sprayflaskan.


fram och baksida (alla korten var unika med olika fram och baksidor).


Lite pelardekoration.

Kommentarer
Postat av: Paps

Fräckt !!!!



Pappa

2008-10-30 @ 10:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0