FÄRDIGA!

Sådär ja. Då var Grupp 10 äntligen klar med affärsplan och konceptbok för vår affärsidé Socialize.

Socialize är en positionsbaserad tjänst för din smartphone/3G-mobil som öppnar upp för socialisering med andra människor i vår generellt gråa och stela vardag. Kan tyvärr inte gå in mer på detaljer i dagsläget...

På onsdag ska vi presentera vår affärsplan och idé inför högt upsatta bankmän och riskkapitalister. Antingen får vi tummen upp eller tummen ner.

Medan de andra främst sysslat med den tunga affärsplanen och ekonomibiten har jag pysslat med grafisk profil/ konceptbok den senaste veckan, och i inatt sov jag bara 3 timmar (som det alltid blir kvällen innan deadline). Visst hade jag kunnat slipat ännu mer, men tiden räckte helt enkelt inte till. Måste ändå säga att jag är nöjd över resultatet och min egna/gruppens insatts.

Nu ska jag in till stan för att lämna tillbaka mitt tredje par skor och försöka få lite sömn innan kvällens festligheter.

Logotypen


Kommentarer
Postat av: Pappa

Loggan får godkänt.



Paps

2008-11-14 @ 18:02:21
Postat av: Karin Algot

Hej Johan! Jag har ju sagt att jag är här inne och snokar ibland=) Nu ska jag ge mig tillkänna lite..

Bra kämpat måste jag säga 400! Jag har hört att man som mest kan ha 5000. Säg till mig när du är där=) Jag litar på dig nu. Du vet jag måste nog börja adda mina kunder om jag ska komma dit;-) och de vet du ju av vilket skrot och korn de är... Ha det gott!

2008-11-27 @ 20:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0