Så är Java (del 2)

Du är intresserad av skolans snyggaste tjej. Du är kanske till och med lite nykär. Du vill lära dig mer om henne. Du samlar mod, frågar om hon har lust att ta en fika. Hon svarar ja. Fikan går skitbra och det känns som om hon visar intresse tillbaka. Ni bestämmer en andra träff. Denna gång umgås ni hela dagen. Ni är på zoo, flyger luftballong och äter finmiddag på lyxrestaurang - och du betalar ALLT! Du är ju en gentleman liksom. Du tänker "Shit, det kommer bli hon och jag". Och varför skulle du inte tänka så? Du  har ju liksom ansträngt dig så mycket du kunnat. Hur skulle detta möjligtvis kunna sluta olyckligt?

För att sätta pricken över i:et tar du med henne till stans bästa och lyxigaste nattklubb. Du tänker "När jag visat mina dancemooves och hon fått i sig några drinkar kommer hon inte ha en gnutta tvekan kvar". Du betalar hennes inträde i entrén. Hon kommer in, men det gör inte du. Den biffiga vakten bara sträcker fram handen, blänger på dig och säger "Hörru UH!". Skolans snygagste tjej går in, men du får står kvar.

Det regnar. Du väntar i fyra timmar. Inte ens dina kallsonger är torra. När klubben stänger kommer så äntligen skolans snyggaste tjej ut, men hon är inte ensam. Hon grovhånglar med en biffig och hårig grek. Med lågt huvud och självmordstankar i sinnet vandrar du långsamt hemmåt, men tjejen hinner ikapp dig och haffar dig. Hon frågar "Skulle jag kunna låna lite pengar till en taxi hem till Dimitros?".

Kommentarer
Postat av: erik

HÖRRÖ UH!!

2008-02-28 @ 16:04:56
URL: http://swedishtune.blogg.se
Postat av: Eric

Du är knäpp.

2008-02-29 @ 18:27:46
URL: http://wastanfors.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0