Blomborg 2.0

Som ni ser har jag faktiskt fått lite nytta av mina nya webbskills.

Synpunkter på den nya designen?

Kommentarer
Postat av: jokke

Saknar färgerna brunt och grönt. Hade varit mer dig, men helt klart snyggare än tidigare. Om jag tex ger dig en väldigt fin födelsdagspresent kan du tänkas modda min sida med?

2007-11-27 @ 19:22:33
URL: http://supervovven.blogg.se
Postat av: Lars Hallén

Du vet att jag gillar dig Johan, men jag tänker inte hålla tillbaka ändå.

Övergångarna som inte är några egentliga övergångar mellan de olika områdena(topper, main och höger) är lite plötsliga. Den gråa färgen på högersidan dödar verkligen sidan en hel del. Sen har du redan använt grått som bakersta bakgrund. Jag har som regel att inte använda grått för mycket för det gör sidan lätt trist. Testa med någon form av border någonstans. Kanske en smooth övergång eller stark kantlinje.

Dödskalletemat är visserligen nästan fungerande i toppern, men sen tar det slut. Det blir lite löjligt nästan. Till att börja med så är ju verkligen inte dödskallar din grej. Det känns mest som du testat lite photoshopeffekter.

Högersidan bör innehålla mer information. När du står på starsidan så är det helt ok! Men så fort du går in i ett inlägg så blir högersidan ganska tom. Ser hur min blogg har löst det ganska snyggt.(det är inte jag som gjort designen så jag tar ingen ära)

All reklam ska bort. Vill du har reklamfri blogg så tar du hjälp av wordpress. Du kan du i samma veva fixa dig en snygg adress till bloggen. Exempelvis blomborg.se eller blomborg.com(så blir det snyggt med www. framför också). Båda adresserna är lediga. En egen sida i den formen kostar dig ungefär 150-200kr om året dvs nästan gratis även för dig Johan. :)

Jag gillar färgvalet och positioneringen i toppern och det övriga färgvalet är inte fyskam även fast att vovven har rätt med att du missat grönt. För många färger ska man ta det lugnt med dock. :)

2007-11-28 @ 00:14:02
URL: http://fishtail.nu
Postat av: Lars Hallén

*Noteras att du har grönt i länkfärgen*

2007-11-28 @ 00:15:34
URL: http://fishtail.nu
Postat av: carlos o classe

vi vet att du gillar julen extra mycket, johan. kom o fira jul med oss! kärlek från c&c

2007-11-28 @ 00:21:32
URL: http://julkalender2007.blogspot.com
Postat av: Blomborg

Hör din kritik Lars. Jag är faktiskt inte fullt nöjd jag heller. Har ju använt en av blogg.se:s stilmallar och bara redigerat lite i den, och det var inte det lättaste för en rookie som jag=) Svårt att hitta, svårt att förstå vad som var vad.

Ska givetvis fortsätta att arbeta på designen. Ville byta fort då jag var oerhört trött på det rosa. Så det blev något mörkt av det istället. Speglar väl lite mitt något systra humör för tillfället också.

wordpress ska jag absolut kolla upp. Måste ändå göra en egen hemsida så småningom där jag lägger upp min portfolio osv. Gör man all design och kodning själv eller finns det mallar där också?

2007-11-28 @ 08:23:18
URL: http://blomborg.blogg.se
Postat av: Lars Hallén

Finns mycket mycket mycket fler valmöjligheter i Wordpress. Mallar eller inte mallar. Up to you.

2007-11-29 @ 13:52:53
URL: http://fishtail.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0