Jag har fått nog!

Nej, nu får det fan vara slut! Att ställa världens tråkigaste och mest slentrianmässiga frågor "Allt bra?" och "Hur är läget?" till någon man halvkänner på stan/när man är ute på krogen är INTE okej. Varje gång jag själv gör det blir jag så oerhört förbannad på mig själv. Jag ser ner på mig själv som en liten misslyckad och papetisk varelse. Dessa frågor fyller noll funktion då man allid vet vad man kommer få för svar tillbaka. Även om personen man frågar mår skit kommer man ändå få svaret att allt är bra. Hur svårt ska det egentligen vara att ens vara lite annorlunda, anstränga sig lite för att komma på nya infallsvinklar och frågor att ställa. Om man inte kommer på någon bättre fråga kan man lika gärna låta bli att ta snacket. Det räcker med att säga "Tjena!" eller bara nicka lite på huvudet för att åtminstone visa lite artighet.

Har ni några bra förslag på  shyssta inledningsfraser?

Kommentarer
Postat av: jokke

Tjena Kexet! Står du här och smular.
Eller rakt på sak, "Tjenare, dratt i an på länge?"

2007-08-24 @ 15:06:06
URL: http://supervovven.blogg.se
Postat av: Petter Rodhelind

Fraternisering på lägsta nivå. Någon man annars knappt skulle nicka till på stan, rusar tvärs över baren och ropar "tjeeena, elle'! hur e att å de'?!". Det enda tricket jag kan ge dig, Johan, är att go more ninja när du är ute.
It's all about stealth.

2007-08-24 @ 18:01:49
URL: http://petter.rodhelind.se/
Postat av: Petter Rodhelind

(För övrigt är det lite läskigt att alla dina fem inlägg före detta är skrivna i minuten x7: 27, 27, 57, 07, 37... Sysslar du mycket med svart-magi?)

2007-08-24 @ 18:04:35
URL: http://petter.rodhelind.se/
Postat av: Viktor

Alternativt, är det en banan du har i byxan eller är du abra glad att se mig?

2007-08-26 @ 13:02:55
URL: http://lokenas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0