Hur kommer det sig?

Efter helgens tågresande har det varit omöjligt att undgå en sak: Alla tjejer som jobbar på SJ har stora rövar, ankrövar, sådana bakdelar som är för stora i förhållande till resten av deras kroppar. Nu är ju jag inte den som vanligtvis klagar på  välformade och fyllig rövar, men dessa tjejers bakdelar är ändå för stora. Man ser tjejens ansikte och tänker "shit vilken drömbrud", men så går hon förbi en och drömbilden går i kras.

Hur kommer det sig att alla tjejer på SJ har stora rövar?

Alternativ 1 - SJ ställer krav på att alla deras kvinliga anställda ska ha stor röv. De har en fråga på anställningspappret som lyder: "Har du stor röv?". Om man svarar nej så är det kört.

Alternativt 2 - De anställda har för lite att göra under resorna och äter då alldeles för mycket chips och Snickers så fort ingen resenär är i närheten.

Alternativt 3 - SJ:s arbetsbyxor har inlägg som gör att tjejernas rövar ser betydligt större ut än vad de egentligen är.

Eric: Du borde ju ändå har ett svar på detta, du som har jobbat på SJ halva livet. Hjälp mig med denna är du snäll.

Någon annan som vet svaret?

Kommentarer
Postat av: david

frågan är, Är inte erics röv rätt stor åxå? ;) gos

2007-08-19 @ 00:36:42
Postat av: Blomborg

David: Har tyvärr inte iaktagit rövarna på SJ:s manliga anställda. Men Eric har ju ganska liten röv, så han måste ljugit på anställningspappret=( Dålig stil det där.

2007-08-19 @ 00:41:16
URL: http://blomborg.blogg.se
Postat av: Eric Wästanfors

Alltså grejen är att det är byxorna/kjolens fel. De är så konstigt sydda att damernas rumpor ser skumma ut. Jag kan garantera att det är på detta vis. Likadant är det med tjejernas kavaj. Där är det stora axelvaddar som gör att tjejen ser jättebiffig ut. Fult! Säger många.
Kan dock informera att det kommer en helt ny uniform nästa år. Den ska vara mer slimmad. Det kommer också vara nya skjortor, slips, scarfs osv. Så håll ut Johan, nästa år blir det nog bättre =)

2007-08-19 @ 11:02:19
URL: http://wastanfors.blogg.se
Postat av: Petter

Tack för att du tar upp detta till ytan! Skånetrafiken verkar anställa tågvärdar med samma mått som SJ - kanske för att ett yrke som innehåller tidtabellskunnighet, kassaansvar, pondus, social kompetens, juridiska färdigheter och klippteknik kräver medarbetare med en enorm bredd? Har faktiskt funderat mycket på det under mitt pendlande i skåne. Hoppas allt är bra, saknar dig gubben! Hälsa systrarna! PussPuss

2007-08-19 @ 22:10:03
URL: http://pettter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0