På tal om frusna snippor...

Hade sex med strömsladd - dog

Mannen använde en strömsladd för att stimulera sin fru under en natt av "bisarrt sex." Den kraftiga stöten ledde till en hjärtattack och plötslig död. - Jag har aldrig sett något liknande, säger utredaren Barry Bloss.

Toby Taylor, 37, hävdade först att hans 29-åriga fru, Kirsten, hade fått en elchock av hårtorken. Men när polisen hittade brännmärken på hennes kropp såg de att uppgifterna inte stämde. Sedan kom den fruktansvärda sanningen fram. Mannen hade kopplat en strömsladd till frun, pluggat in den och sedan tryckt av och på strömmen, uppger nyhetsbyrån AP. Kirsten Taylor hittades medvetslös på torsdagskväll i parets hem i Pennsylvania, USA. Hon fördes till sjukhuset i York där hon senare förklarades död.

Polisutredaren i York, Barry Bloss, säger att det handlar om en natt av "bisarrt sex". - Jag har aldrig sett något liknande, säger han. Toby Taylor har fängslats mot en borgen på närmare en miljon kronor, men han hävdar att han använt utrustningen på sin fru tidigare. - Även om du har gjort det tidigare så måste du veta att det kan leda till någons död, säger Barry Bloss, till AP. Polisen tror att Kirsten dog av en hjärtattack orsakad av den kraftiga elstöten.

http://www.expressen.se/nyheter/1.1020898/hade-sex-med-stromsladd-dog

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0