Don't you go Brokeback on me!

Denna helg har tre Kalmarpolare varit på besök. Kommer berätta mer om fredagens festligheter senare under dagen. Om fredagen var festens dag var gårdagen lathetens dag. Lars klarade hela Half Life 2: Episode One medans vi andra satt och tittade på och pillade varandra i naveln. På kvällen var det meningen att vi skulle sett klassikern The Goonies (Döskallegänget på svenska), men min mp3-spelare ville inte föra över filmen till min bärbara dator. Vi bläddrade igenom min tunna filmsamling och hittade Brokeback Mountain. Det visade sig att ingen av oss hade sett denna prisbelönta rulle, givetvis av den enkla anledningen att filmen innehåller BÖGSEX. "Men vilket bättre tillfälle att se den än med fyra av sina bästa killkompisar" tänkte vi och började kolla. Redan inledningsvis duggade bögskämten tätt i min rutiga 70-talsssoffa, och fortsatte väl egentligen att göra det under hela filmen.

Oerhört vackra miljöer, oerört snyggt foto, två oerhört ensamma fårahedar i cowboyhatt, en oerhört kall natt, ett oerhört generöst erbjudande om att låta den ena cowboyen komma in och sova i ett varmt tält. Sedan...ensamhet, hand på könsorgan, ett tumult som nästan urartar i slagsmål. Sedan..ögonkontakt, insikt, två läppar som möts.Sedan...BÖGSEX, två killar som dunkar på varandra så att det bara smäller om det. Ingen av oss i gänget hade väntat sig så hårda tag. Vi hade förväntat oss ett ömt och mer kärleksfullt samlag.

Annars en väldigt bra film som kanske blev lite väl utdragen och ospännande i slutet. Nu har vi åtminstone sett den och kan konstatera att bögandet inte var särskilt farligt och inte heller så frekvent som vi hade anat.

Sen kan man ju givetvis diskutera vem av Jake Gyllenhaal och Heath Ledger man helst skulle böga med om man nu var tvungen... Här i soffan var det nog 50 50.

image252




Kommentarer
Postat av: Leion

gyllenhaal för min del.

2007-10-28 @ 17:51:52
URL: http://leion.bilddagboken.se
Postat av: joppa

*spott*
"ahh ahh"
"uhh uhh"

hahah.
alla dessa bögskämt, vi fick inte nog!

2007-10-29 @ 18:23:55
URL: http://johannesp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0